Geleneksel Lezzete Tropikal Dokunuş

Renkli dokunuşlarla fark yaratın

LAV pembesini sevenler buraya gelsin! Şimdi sizi hem egzotik hem tropik meyve ‘pitaya-ejderha meyvesi’ ile tanıştıracağız. Tadı kavun ile kivi arasında kremsi bir yapıya sahip bu ilginç meyve, tadından ziyade görüntüsündeki karizma ve capcanlı pembe rengi sebebiyle bile ikramlarınızda yer almalı!

Tatlılarınızı siz de meyve eşliğinde servis etmeyi seviyorsanız hafifliğiyle gönlünüzü fethedecek lif ve mineral zengini ejderha meyvesi, C vitamini kaynağı olarak da besleyici bir seçenek.

Siz de görüyorsunuz, aslında sunumlarınızda tek bir hamleyle fersah kadar büyük farklar yaratabilirsiniz. Konuklarınıza görüntüsü ve tadıyla alışılageldikleri ikramlardan farklı bir deneyim sunabilirsiniz. Bazen burada bizim yaptığımız gibi tek bir meyve yeterli olabilir! Tüm ikramın konsept rengini, formlarını veya temasını ona göre şekillendirebilirsiniz. Sizin sihriniz ise elinizin lezzeti ve estetik seçimleriniz olacaktır. Bizim önerimiz; güçlü renk tonlarıyla nötral tonların zıtlığını bir arada kullanırken, geniş ve dar hacimli ikram alternatifleriyle konuklara seçme şansı tanımanız…

Egzotik meyve pitaya ilginizi çektiyse lychee, çarkıfelek meyvesi, mangosteen, rambutan, guava, mango, yıldız meyvesi, frenk üzümü, papaya gibi diğer özel meyvelere de ikramlarınızda yer verebilirsiniz.

Üstelik sadece lezzet ile değil, sunumunuzla da farklılık yaratmak adına servisinizi farklı boy ve büyüklükteki bardaklarla yapabilirsiniz. Biz bu sunum için Misket konyak kadehinin ihtişamıyla ve Liberty likör bardağının miminalizmini kombinleyerek eklektik bir sunum yapmayı tercih ettik.

> Tarifler > Geleneksel Lezzete Tropikal Dokunuş